sunnuntai 19. joulukuuta 2010

19. luukku - Adventtikynttilät


Adventtikynttilät saivat hyvin yksinkertaisen koristelun männyn kävyistä ja valkoisista hyasintin kelloista. Nyt hyasintista leikkaamani kellot on vain asteltu lasiastian reunaan. Käpyjä on kynttilöiden välissä ja takana.


Kerrottukukkainen amaryllis eli ritarinkukka on avannut jo neljä kukkaa : )

Ja tämä ihanuus on se ahvenanmaalainen jouluruusu...
Ylimmässä kuvassa pilkotti muuten ihanista ihanin eli huonekuusi.
.
Tästä näet kynttilät 1. adventtina, tästä näet ne 2. adventtina ja tästä näet 3. adventtina. Siis koristelut ovat erilaiset : )
.
.Rauhallista 4. adventtisunnuntaita !


9 kommenttia:

 1. Kauniita kaikki!

  Hyvää 4.adventtia myös Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Männytkävyt ja sintin kukkaset ovatkin samalla tavoin kikkaraisia ja sopivat yhteen. Laitoin vanhoja käpyjä jää koristeeseen kellumaan kun olivat kuin kukkia ja kun menin vähän ajan päästä katsomaan, ne olivat menneet ihan suppuun! :O

  ps. kielot on edelleen 2cm pitkiä, voip olla etteivät jouluksi ehdi. :D

  VastaaPoista
 3. Miten kaunista!
  Valkoiset joulukukat ovat vaan niin rauhoittavan kauniita:)

  VastaaPoista
 4. ihana tuo kerrottu amaryllis. Näin jossain kerrotun joulutähden ja se oli aika kiva (en oikein välitä tavallisesta) mutta sitä ei ollut valkisena joten jäi ostamatta. Tuollaista amaryllistä en ole nähny.

  VastaaPoista
 5. Olen jo joitakin kertoja blogiasi lukenut, ilman kommentointia. Todella tunnelmallisia kuvia ja oma innostuksesi huokuu aina ruudun tällekin puolelle!
  Mutta vähän olen huolestunut noista päivitysten kellonajoista? :)
  T. kurssilainen
  ps. keväällä nähdään taas:):)

  VastaaPoista
 6. Kesäkukka - tykkään laittaa tähän adventtikynttelikköön aina kukkia. Ja siksi nuo koristelut vaihtuu joka sunnuntai, siis kun edelliset ovat kuihtuneet ; )

  TuijaR. - kävyille käy samoin ovikranssissa, siis ulkona hih ; )
  Minun kieloni kasvavat pituutta koko ajan... Onhan sinun kieloruukkusi huoneenlämmössä ? Ekan komeroon ottamani ruukun olen jo saanut siirtää ikkunalle vihertymään.

  Eleonora - minustakin valkoiset kukat ovat niin rauhallisen juhlavia ! Tosin välillä punainen piristää, etenkin kun sen paikkaa vaihtelee ; )

  Henrietta - minulla oli viime vuonnakin kerrottu valkoinen amaryllis. Ja kuulemma näitä on tänä vuonna enemmän liikkellä, siis myynnissä. Eli pidä vain silmäsi auki, niin saatat vielä löytää sellaisen : )

  Anonyymi kurssilainen - kiitos kommentistasi : ) Älä ole yhtään huolissasi kellonajoista, sillä kello ei käy Suomen aikaa.... tein tämänkin jutun noin klo 12.00 päivällä. Nukun öisin kyllä kunnon yöunet ; )
  Kevät onkin ihan kohta, heti joulun jälkeen, hih. Ainakin minulla : )

  VastaaPoista
 7. Upea yhdistelmä valkoisia kukkia!

  Ja niin mahtava amaryllis.

  VastaaPoista
 8. Kauniin valkoista, rauhoittavaa, vaikka pidänkin yleensä paljon punaisesta tänä vuonna tein suuren osan joulukorteista valkoisina, viime vuonna sen jo suunnittelin. Nyt joulu tulee meille hiukan erilaisena, olemme myös kahden mieheni kanssa. Hyvää joulun odotusta sinulle.

  VastaaPoista
 9. Sussi - tuo amaryllis on kyllä lempparini. Epäillen kyselin torimyyjältämme, tuleeko siihen normaalin iso kukka, sillä ostohetkellä nuppu oli pieni. Hän kertoi, että valkeille on ihan tyypillistä pieninuppuisuus. Onneksi luotin häneen : )

  tia - minulla on iso punainen ja pieni punainen joulutähti, muut kukat ovatkin valkoisia. Nuo punaiset ovat kiva lämmin piriste : )
  Niin, teillä on nyt joulu vähän muuttunut... ja mieleen tulee varmaan paljon ihania muistoja...
  Hyvää joulun odotusta sinullekin !

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun niistä aina.