tiistai 21. joulukuuta 2010

21. luukku - Kukka-asetelmia

Tässä muutama jouluinen kukka-asetelma. Näitähän voi värkätä itse tai ostaa ne valmiina. Kaikki kuvissa näkyvät asetelmat on tehnyt floristimestari Niina Minkkinen. Hän on muuten 2010 kukkasidonnan Suomen mestari. Eli tässä huipputöitä : )
Hyasintit on pestyjä, tästä pääset juttuun pesusta. Ja pallot kuusenkoristeita ; )

Asetelman joulutähdet on istutettu astiassa olevaan multaan. Eli niiden omat pienet ruukut on poistettu. Oksat on rautalangalla nostettu joulutähtien päälle. Ne eivät siis makaa kukkissa kiinni.

Tässä taas joulutähdet on leikkokukkana. Kranssissa on kukkasientä, josta joulutähdet, mahoniat ja havunoksat saavat vettä.

Kranssi on tosi runsas, siinä on vaikka mitä...

Upeita ! Kyllä ammatilainen on aina ammattilainen : )

7 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita ovat! Todella upeita ja taidolla tehtyjä!

  VastaaPoista
 2. Upeita tosiaan. Hienoa kun nuo kranssin kynttilänalusetkin on käsinväännetyn näköiset, eikä valmiit.

  VastaaPoista
 3. Susanne - näin kun hän teki nämä asetelmat. Oli tosi mielenkiintoista seurata ammattilaisen työtä. Esivalmistelut veivät enemmän aikaa kuin itse asettelu : )

  risulintu - kuulemma hän on tehnyt itse nuo kynttilänaluset, tv:tä katsellesssa ; )
  Näissä töissä näkyy niin kivasti käsillä tekeminen !

  VastaaPoista
 4. Aivan upea kranssi!Ja muutkin asetelmat.
  Sanos teinkö jotenkin väärin kun pesin nuppuisen amarylliksen juuret ja panin sammaleessa lasipurkkiin.
  Otin kuvan, mutten ole jaksanu tehä postausta aiheesta, meillä on lapsilla kovaa flunssaa nyt.

  VastaaPoista
 5. Eve - olitpa rohkea ! Näet varmasti aika pian kestikö amaryllis sen. Amarylliksen juuristo on herkkä vioittumaan, hyasintin taas ei. Kerrothan sitten miten kävi... : )

  VastaaPoista
 6. Sulla on niin hyviä juttuja blogissasi, että on taas pakko kommentoida :). Olen päässyt muutaman kerran seuraamaan Minkkisen Niinan työskentelyä ja onhan se aivan käsittämättömän taitavaa! Hänen työskentelyä voisi seurata tuntitolkulla.. taitava esiintyjä ja huippuammattilainen! Ei ihme että menestyy maailmallakin!

  VastaaPoista
 7. Kirsi H - tosi ihanaa, että kommentoit : ) Kommenttien saaminen kannustaa jatkamaan blogia, sitä välillä sitä epäilee, että lukeeko näitä kukaan...
  Minäkin ihastelin Niinan taitavaa työskentelyä ja niin kauniita lopputuloksia. Väritkin sointuivat todella upeasti yhteen... mitkä ei aina ole taattua ; )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun niistä aina.