tiistai 21. lokakuuta 2014

Joulun ja joulukalenterin suunnittelua...

Adventtikynttilät...

Viikonloppuna vähän jo mietin Asuntomessujen bloggarimatkalla tämän joulun adventtikynttilöitä. Valinta on kyllä vaikeaa, vaikka sainkin tosi hyviä ideoita Päiviltä ja Marialta, kiitos : )
Tänään kaivoin kätköistä vanhat numerot... nyt vaan etsimään oikeanlaisia kynttilöitä.Joululehdet...

Samalla otin esille vanhat joululehdet... osassa on edelleen tosi ihania ideoita, joita voisi tänä joluna soveltaa, hmm. Joulun värityskin on vielä hieman auki... ainakin vihreä väri kuuluu jouluuni.
Kohta muuten ilmestyy ensimmäiset joululehdet. 
Onko teillä lempparijoululehtiä ? Itse ostan vähän fiiliksen mukaan joko kotimaisia tai ulkomaisia lehtiä. Välillä jopa jouluaskartelulehtiä, vaikka askarteluni jää aika vähäiseksi ; )


Sarin kukkiva joulukalenteri

Olen tässä miettinyt joulukalenterin kohtaloa... pitäisikö sitä täällä tänäkin vuonna vai ei. Se on nimittäin yllättävän aikaa vievä ja sitova "projekti". Nyt kysynkin teiltä mielipidettänne. 

Haluatteko tänne kukkivan joulukalenterin tänäkin vuonna, vai onko se jo aikansa elänyt? Kiitos etukäteen kommenteistanne : )

Edit - Kukkiva Joulukalenteri jatkuu tänänkin jouluna.... :)Näin komeat juuret hyasintti on kasvattanut jääkaapissa. Hyasintin pitää olla siis pimeässä ja viileässä. Otin kuvan tänään. Juurten seassa näkyy mustia hiilenpaloja. Niiden tehtävä on pitää vesi puhtaana. Hiiltä voi olla vaikea saada, jos ei ole kotona tulipesää... onneksi on Biolanin Orkidean kasvualusta -pakkaus. Sieltä minäkin nuo palat otin ; )

Ihanaa... marraskuu lähestyy ja joulun valmistelut alkavat kunnolla, jee !

Jouluisin terveisin,

Sari

10 kommenttia:

 1. Voi minä ainakin toivon kovasti joulukalenteriasi, se on ihan huippu! Minun lempparijoululehteni oli Isabellas, mutta nyt sitä ei enää saa kun ilmestyy vain Tanskassa :( Tuossa pinossasi oleva englanninkielinen lehti (jossa kranssin kuva) on myös ihan huippu! Kotimaiset pakko ainakin selata läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isabellas on tosi ihana lehti. Nyt harmittaa, kun en älynyt ostaa sitä Kööpenhaminan reissulla. Näin sen siellä aika jouluisella kansikuvalla. Toivotaan, että tämän joulun muut joululehdet ovat superihania : )
   Kiitos palautteesta, se aina kannustaa jatkamaan.... joulukalenterin kohtalon päätän ensi viikolla.

   Poista
 2. Joulukalenterisi on ollut aina ihana, toivottavasti jatkat sitä. Työlästähän se toki on, mutta eihän ihan joka päivälle tarvi tehdä postausta, jos ei ehdi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin ihanasta palautteesta : ) Olen ehkä sen luontoinen, että jos johonkin ryhtyy, se täytyy tehdä kunnolla... joten joka päivä on laitettava uusi postaus, onhan kyseessä Joulukalenteri ; )

   Poista
 3. Kukkivaa joulukalenteria odotetaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari palautteesta : ) Katsotaan ensi viikolla mihin päädyn.... joulukalenterin tekeminen on kyllä tosi kivaa, mutta aikaa vievää.

   Poista
 4. Jatka vaan. Joulukalenterisi on ollut kaunis ja siitä on saavut tietoa eri joulukukista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta : ) Jos jatkan joulukalenteria, niin se pysyy edelleen suht saman tyylisenä. Eli tietoa on silloin tiedossa jatkossakin. Mietin tässä vielä pari päivää...

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun niistä aina.