sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Joulupuita Kööpenhaminassa


Viikko sitten Kööpenhaminassa näkyi jo joulun lähestyminen. Tässä huonekuusia (Araucaria). Nämä ovat lemppareitani.... muuten se vanha huonekuusenikin on edelleen hengissä. Laitan siitä kuvia myöhemmin, kun on vähän valoisampi päivä.Nämä söpöliinit ovat mäntyjä (Pinus). Lapussa lukee Mini Christmas tree Pinus.Etualalla oleva puu lienee setri (Cedrus). Niitä näkyi paljon myös messuilla. Se on kyllä karun kaunis. Takana onkin tavallinen tuija (Thuja).

Kööpenhamina olisi varmastikin todella kaunis kaupunki joulun aikaan. Sinne kun pääsisi silloin käymään. Nyt olin siellä Asuntomessujen bloggareille järjestämällä matkalla. Kaunis paikka se oli näin lokakuussakin : )


Sadeterkuin Sari

14 kommenttia:

 1. Ihania joulupuita :) Mitäh, vain 60 days jouluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, jouluun on enää vajaa kaksi kuukautta ! Ja joulukalenterien alkuun vain kuukausi. Kyllä aika menee nopeasti ; )

   Poista
 2. Oih, ihana Kööpenhamina! Joulu on tosiaan jo ihan nurkan takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kööpenhamina on varmasti ihana kaikkina vuodenaikoina. Nytkin siellä satoi, mutta kaupunki oli silti niin tunnelmallisen kaunis.

   Poista
 3. Voi Kööpenhamina, mikä kiehtova kaupunki. Huonekuuset ovat kyllä upeita. Ehkä käyn kohta kaivamassa pikkukuusen metiköstä sisätiloihin. Niin ovat raikkaan näkäisiä nuo havut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä havut on minustakin niin raikkaita ja kauniita. Sinä olet kyllä onnellisessa asemassa, kun teillä on omaa metsää, mistä pikkukuusen voi hakea. Minulla sen hakeminen jää vain haaveeksi, sillä meidän mökki on vähän kaukana ; )

   Poista
 4. Oi että, joskus Kööpenhaminaan joulumarkkinoille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa täällä haaveilen... : ) Tivoli joulunaikaan on myös varmasti tosi huikea elämys. Kööpenhaminaan pitää kyllä joskus päästä...

   Poista
 5. Ihania nämä huonekuuset! Löytyykö niitä Suomesta? Olennaisten käyttänyt samaa ajamaan sypressiä, se vain kuivuu kovin helposti jos joutuu olemaan parikin päivää yksin. Olen myös kuusiaidan siistimisen yhteydestä laittanut oksia maljakkoon ja koristellut pienillä suloisilla joulukoristeita. Tuoreet oksat säilyvät ihmeen kauan hyvinä.

  Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonekuusia on ihan yleisesti myynnissä jo nyt, ja ainakin lähempänä joulua. Sitä ei tarvitse kastella niin usein kuin joulusypressejä.. tosin riippu vähän huoneen lämpötilasta.
   Tuoreet kuusen oksat maljakossa ovatkin ihanan jouluisia ja tosi kauniita : )

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Vihreät havut on super ihania näin syksyllä ja tietenkin joulun aikaan : )

   Poista
 7. Hei ♡ juuri perjantaina pongasin tuon huonekuusen ja se jäi kummittelemaan mieleen, kyllä niin kaunis on että pakko ensviikolla hakea. Tervetuloa vastavierailulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonekuusi on minustakin todella viehättävä, ihan pienenä kuin myös isompana "puuna". Ja jouluna se on tosi kaunis myös ilman mitään koristeitakin.
   Kiitos, täytyypäs tulla vierailulle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun niistä aina.