keskiviikko 10. joulukuuta 2014

10. luukku - Jouluiset tapahtumat

Joulun aikaan on paljon jouluisia tapahtumia ja joulumarkkinoita. Tulevana viikonloppuna näyttää olevan oikein suma niitä.  Isommat joulun ajan tapahtumat olen listannut yläpalkiin sivulle Jouluiset tapahtumat.

Ihanasti mukaan mahtuu ainakin  muutama kukkiin painottunutta. En ole kylläkään kummassakaan käynyt, mutta vaikuttavat lupaavilta ; )


Ja tietysti Helsingissä perinteinen Talvipuutarha joulusomistuksella. Sinne aion mennä !Kaikki nämä kuvat ovat viime joululta Talvipuutarhasta : )

Jouluterveisin Sari

6 kommenttia:

 1. Ai että, talvipuutarhassa olis ihana käydä joulunalusaikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on ihana käydä ! Nauttia vaikka glögia joulukukkien lomassa... mikäli pieni kahvio on avoinna. Muuten, Talvipuutarhan joulukoristelut on loppiaiseen asti, jos ennen joulua ei sinne ehdi.
   Olen menossa sinne ehkä ensi viikolla ja laitan sen jälkeen tänne postauksen kuvineen : )

   Poista
 2. Ihanat kuvat. Tuolla pitäisi kyllä käydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta kannattaa käväistä, Se on aika suosittu näin joulunaikaan eli ei kannata pelastyä ihmismäärää. Siellä on tosi leppoisaa ja saa hyvin kuvattuakin, ihmisvilinästä huolimatta ; )

   Poista
 3. Ihanaa, pakko mennä taas talvipuutarhaan! Tykkään ehkä vielä enemmän käydä Kaisaniemen kasvitieteellisen kasvihuoneissa, siellä on aina mukavan väljää. Tuo Saaren joulumaa olisi myös ihana, ei tule vaan lähdettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassakin joulua on hieman huomioitu. Nyt siellä kannattaa käydä, sillä alkuvuodesta kasvihuoneet ovat vain viikonloppusin auki.
   Itse odotan mielenkiinnolla Kaisaniemen ulkoalueiden valmistumista elokuussa 2015... siis jo ensi kesänä : )

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun niistä aina.