maanantai 15. joulukuuta 2014

15. luukku - Joulua Talvipuutarhassa

Kävin sunnuntaina Talvipuutarhassa Helsingissä. Siellä oli kyllä paljon ihmisiä, mutta hyvin mahtui vielä mukaan. Jopa glogiä ja joulutortuja pääsi syömään pöydän ääreen.
Tässä teille kuvia Talvipuutarhasta...Kuva otettu ylhäältä parvekkeelta

Kameliat olivat vielä aika nuppuvaiheessa, kuulemma pilvisen marras- ja joulukuun takia. Toivotaan paria peräkkäistä aurinkopäivää, niin tämän 100-vuotiaankin kamelian nuput aukeasivat kokonaan.
Talvipuutarhan osoite, joulun tienoon aukioloajat yms löytyvät Helsingin kaupungin/ Talvipuutarhan tiedotteesta, klik


Sadeterveisin Sari

8 kommenttia:

 1. Voi kiitos tästä visiitistä (en jaksa lähteä muksuja raahaamaan sinne) joten kiva kun pääsin kurkistamaan. Minustakin tuntuu, että olen ihan nupulla vielä näiden synkkien ilmojen vuoksi, hih. On kyllä ihana paikka ja glögitkin vielä wau :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ajattelin juuri teitä rakkaat lukijat, jotka ette pääse paikalle ihastelemaan Talvipuutarhan tunnelmaa :)
   Siellä on pieni kahvila, jossa on glögiä, joulutorttuja, kahvia... ja se on avoinna, silloin kun se on avoinna eli nyt kävi tuuri ; ) Siellä oli sunnuntaina myös musisoijia, joten oli tosi kiva istuskella kasvien vieressä, kuunnella rauhassa musiikkia ja juoda glögiä.
   Minulla on onneksi kunnon tehokkaat jouluvalot täällä, joten ihan nupulle minä en ole jäänyt, vaikka kyllä se auringonpaiste saisi paremmin kukkimaan, hih ;)

   Poista
 2. Kirkkaan punaiset joulutähdet piristävät upeasti tuota vihreyttä. Valkea atsalea tuo valoa tilaan. Herkät ovat nuo vaaleanpunaiset nuput.
  Tuolla talvipuutarhassa on aina niin upea tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvipuutarha on tosiaan upea paikka, etenkin näin joulukiireiden keskellä. Minusta melkein kauneimmat kohdat siellä olivat juuri nuo valkoiset atsaleat vanhaa patinoitunutta seinäpintaa vasten, Kivasti ovat jättäneet remontissa vanhaa pintaa näkyviin : )

   Poista
 3. Voi vihreyttä :) En ole koskaan käynyt talvipuutarhassa. Se vaikuttaa rentouttavalta keitaalta talven keskellä. Täytyy pistää korvan taakse, jos Helsinkiin päin on asiaa talvella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvipuutarha on hieno käyntikohde, ympäri vuoden. Kesäaikaan sen piha-alue on kokemisen arvoinen. Laitankin siitä juttua kesällä Sarin puutarhat -blogiini.
   Hmm... tulipa mieleeni, että en ole tainnut käydäkään siellä pääsiäisen aikaan. Myös silloin Talvipuutarha saa teeman mukaista koristusta. Pitääpäs muistaa käväistä siellä ensi pääsiäisenä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Siellä on aina niin siistiä ja kaunista. Kieloja ei näkynyt... ne saattaakin olla esillä vasta lähempänä joulua. Taidanpa piipahtaa siellä uudelleen... tulisi nyt vain ne pari peräkkäistä aurinkopäivää : )

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun niistä aina.