maanantai 4. heinäkuuta 2016

Joulupukin piilopirtti on paljastunut!


Joulupukin piilopirtti sijaitsee Mikkelissä, tarkemmin Kenkäveron satavuotiaassa saunassa. Joulupukki lomailee ja mm. hoitelee puutarhaansa päivisin, jolloin piilopirttiin pääsee tutustumaan. Tässä teille kuvia sieltä... ihana paikka etenkin lapsille ja joulumielisille aikuisille :)


Joulupukin piilopirtin tupa


Tuvan hellalla oli erikoiskahvipannu. Ja viereisellä seinällä roikkui...


... jättisukka. 

Piilopirtin eteisen naulassa oli hieno tuohilaukku. Ei taida moni enää osata tehdä näitä tuohitöitä.


Piilopirtin työpöytä


Tässä pöydällä on vaikka mitä jännää tavaraa. Ja näitä sai vapaasti ihastella ja kummastella. Voin hyvin kuvitella, miten osa lapsista on aivan haltioissaan kaikista näkemistään vempaimista.

Joulupukin piilopirtin pihapiiri


Koska piilopirtti on Kenkäveron puutarhan laidalla, kukkarunsaus on aivan huikea. Kun kävin siellä pionit olivat kukassa, ja niiden tuoksu aivan hurmaava. Jotain se Joulupukkikin oli kylvänyt, ja hyvin näytti lähteneen kasvuun ;)Lisää kuvia Joulupukin piilopirtistä Sarin puutarhat -blogissani Joulupukin piilopirtti Kenkäveron puutarhassa, klik. 

Koko sisustus sisällä ja ulkona oli minusta super ihana. Sen on suunnitellut Mari Heinonen, joka on teatterin tarpeistonvalmistaja. Ja sen kyllä huomasi aivan huikeista ideoista ja esineistä!
Lisää tietoa Piilopirtistä ja siihen liittyvistä muista jutuista löytyy Kenkäveron sivuilta.
Oli kyllä ihana paikka!

Kesäterveisin Sari

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Sussi. Minusta tällaiset paikat on super ihania, joissa todellakin on satsattu yksityiskohtiin. Tuskinpa edes kaikkia huomasinkaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun niistä aina.