maanantai 24. lokakuuta 2016

Uudet joulukirjat


Löysin kolme uutta joulukirjaa ja saa nähdä, ilmestyykö niitä vielä lisää. Heti kun kirjan aukaisee, tulee ihana joulufiilis.

Kaunein joulu - Ilona Pietiläinen (Docendo)

Ilonan joulukirjassa on tuttuun tapaan todella kauniit ja tunnelmalliset kuvat. Sain sieltä jo monta hyvää vinkkiä omaankin kotiin. Ja tietysti tässä kirjassa on myös upeita joulukukkia :)

Olgan joulu - Olga Temonen (Tammi)

Olgan joulu on maalaismiljöössä ja hyvin perinteinen lapsiperheen joulu. Kirjassa on myös kivoja ohjeita kasvissyöjän joulupöytään ja onhan siellä muitakin hyviä reseptejä.

Syksystä jouluun - Tiia Koskimies (Minerva)

Tiian joulukirjassa on paljon reseptejä, myös vähän erikoisempia. Kirjassa on muutakin joulun yleistietoa ja askarteluohjeita.


Vielä vähän mietin, minkä näistä ostaisin, vai ostaisinko sen sijaan muutaman uuden joululehden. Nythän niitä on jo lehtipisteissä myynnissä. Ja tietenkin vanhat joululehdet olen jo ottanut esille :)

Mukavaa viikkoa!

Terkuin Sari

Ps. Saa nähdä, tuleeko tänne eteläänkin jo ensilumi tällä viikolla... hetkeksi.
10 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisilta vaikuttavat joulukirjat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ihanaa, että näitä joulukirjoja ilmestyy joka vuosi. Ja ovat sopivan erilaisia, jotta jokaiselle löytyy mieluinen.

   Poista
 2. Joulu on ihanaa aikaa.
  Minä tilasin suomesta joululehtiä "Talvikukkia" niitä jaetaan koko seurakunnalle.
  Mukavaa alkanutta viikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Joululehdet ovat ihania! Säästän ne aina, sillä niitä on kiva lueskella tulevinakin jouluina, ja ennen joulua :)

   Poista
 3. Tässä tulee jo joulu mieleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään meillä satoi räntää aamulla... ja siitä tuli niin super jouluinen olo, etenkin kun olin juuri lueskellut näitä kirjoja :)

   Poista
 4. Minä sain käsiini Koko suomi leipoo -voittaja, Liisa Westerbergin, kirjan Makeaa joulua. Siinä on kivoja joulureseptejä ja kauniita kuvia :) Minä mietin tuota Olgan kirjaa. Yksi hänen kirjoistaan minulla on, joten voisin hommata tuon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota Makeaa joulua -kirjaa taisinkin selailla kirjakaupassa. Kuvat olivat tosiaan kauniit. Täytyypäs käydä katsomassa sitä uudelleen, jospa vaikka hankkisi sen. Kiitos vinkistä :)

   Poista
 5. Hei!! Katselin hoito-ohjettasi huonekuuselle,,vieläkö kuusesi on hoidossasi? Hyvää Joulun odotusta 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tarvitsin olohuoneeseen lisää tilaa, joten huonekuusi sai väistyä. Nyt joulun alla tekisi mieli ostaa uusi, mutta saa nähdä, ostanko ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun niistä aina.