torstai 15. joulukuuta 2016

15. luukku - Höyheniä ja jouluvaloja


Joulukuun hämäryydessä on ihana tunnelmoida kotona jouluvaloilla. Muita valaisimia ei juuri tule käytettyäkään, ainakaan olohuoneessa. Tein sinne matalalle tasolle jouluasetelman, jossa on vain näitä koristevaloja, höyheniä, pari tonttua ja nyt yksi amarylliksen kukka.

Joulupuu:

Meille ei tule nyt joulukuusta, joten joulupuuna saa toimia Finn-Lumorin Valopuu. Ensin vähän mietitytti, pidänkö siitä lainkaan. Sillä se on valkoista metallia... ei yhtään minun juttuni. Mutta kun illalla laittoi valopuun palamaan.... niin vitsi, kun olikin upea. Ihan yllätyin!

Valopuussa on tietty led-lamput.

Led-valosarja ja höyhenet:

Tason päällä on valkea kangas, ja sen päällä tavallinen led-valoketju. Lopuksi levitin valkoisia höyheniä ja sulkia valosarjan päälle. Höyhenet otan joulun jälkeen taas talteen, eivät ole kertakäyttö tavaraa :)


Ja pitihän mukaan laittaa myös kaksi tonttua, joilla on valkoiset asut.

Kummatkin valot on Hankkijalta. Led-valoina ne kuluttavat vähän sähköä ja eivät kuumene eli ovat turvallisia näiden höyhenien kanssa. Ja joulun jälkeen pakkaan ne huolellisesti laatikoihin varastoon. Niin toimivat vielä tulevinakin jouluina.

Jouluterkuin Sari6 kommenttia:

 1. Ihana höyhenkoriste valoineen. Itse en voi kuin haaveilla tuosta. Kolme kissaani laittaisi höyhenet leijumaan pitkin huoneistoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaankin... voin hyvin kuvitella, miten höyhenet vain leijuisivat ilmassa ;)
   Yllättävän vähän noita höyheniä lähtee liikkeelle, vaikka tason vierestä kävellään usein. Olin varautunut keräilemään niitä, mutta eipä ole tarvinnutkaan. Mikä on ihan kiva :)

   Poista
 2. kauniita! Tuo joulupuu on kuin saduista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on iltaisin tosi kaunis. Enpä olisi uskonut, että metallisesta valopuusta ja tavallisesta led-valoketjusta saa noin kauniin kokonaisuuden. Välillä sitä itsekin yllättyy omista aikaansaannoksistaan :)

   Poista
 3. Ihana idea nämä valkoiset höyhenet! Taidankin kaivella jouluksi vähän pääsiäiskoriste pussukoita :)Minulla on sellaisia ruskean kirjaviakin höyheniä valkoiseten joukkoon! Vähän kuin tämä keli, väjän valkoista ja seassa ruskeaa kuraista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiset höyhenet sopivat hienosti jouluaikaan. Olen aiemminkin väkertänyt niistä vaikka mitä jouluisia koristeita.
   Muistuttavat tosiaan ihan lunta... ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun niistä aina.